28 Μαρτίου 2024
editorial

Related Articles

6 Comments

  1. 1

    CAPTAIN

    Στο ΕΜΠ περιέργως έχουν μαζευτεί επικίνδυνοι κωλομπαράδες. Κάνουν ότι θέλουν. Να γίνει έρευνα, για το ποιός τους μάζεψε και γιατί. Είναι ένα φρούτο που ευδοκιμεί στο ΕΜΠ.
    Αχυράνθρωποι-γουρούνια, που τους προσέλαβαν από υπόνομο.

    Reply
  2. 2

    ΠΠ

    ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΜΠ.
    Οι οργανωμένες ομάδες (κλίκες) οικογενειοκρατείας στο ΕΜΠ, ζητούν ακύρωση της ΚΥΑ και να γυρίσουν όλοι πίσω από την κινητικότητα. Γι’αυτό το λόγο έχουν συνάντηση με τον Υπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη στις 9/12/2014 για να προβάλουν τα αστεία επιχειρήματά τους.
    Το ΕΜΠ θέλει πίσω την οικογενειοκρατεία, η οποία είναι εκπαιδευμένη για χρόνια στην λαμογιά και στην ανομία. Ακόμη και πολλαπλάσιοι άλλοι υπάλληλοι να τους δοθούν από άλλους φορείς, δεν τους θέλουν –όπως άλλωστε έχουν πολλές φορές εκφράσει απροκάλυπτα- (!!!), διότι θέλουν τον δικό τους στρατό κρούσης, της λαμογιάς, της οικογενειοκρατίας και των παράνομα προσληφθέντων.
    Επιστρατεύουν ακόμη και την Σύγκλητο για τα παράνομα σχέδιά τους. Γι’αυτό η Πολιτεία θα πρέπει να παρέμβει άμεσα, πριν η οικογενειοκρατία και οι συμμορίες του ΕΜΠ πετύχουν τα άθλια σχέδιά τους σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και να δοθεί ένα τέλος στην λαμογιά πριν πραγματοποιηθούν οι περίεργες και άθλιες συναντήσεις τους, που στρέφονται κατά του δημοσίου συμφέροντος, για να συνεχίσουν έτσι απρόσκοπτα την λεηλασία του ΕΜΠ.

    Reply
  3. 3

    ΠΕΤΡΟΣ

    ΚΛΟΠΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ (ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΑ) ΣΤΟ ΕΜΠ.
    Στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο η συμμορία, που νέμεται το ΕΜΠ, κλέβει χρόνια τώρα τον πανάκριβο εξοπλισμό του ΕΜΠ. Αυτό γίνεται πολύ συχνά, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια και μόλις αγοραστεί ο πανάκριβος εξοπλισμός, “κάνει φτερά”, πριν ακόμη πολλές φορές αποσυσκευαστεί! “Αναφέρουν”, “κάθε τρεις και δύο” ότι έγινε κάποια κλοπή. Οι διοικήσεις που ξέρουν καλά αυτό το παιχνίδι του παράνομου πλουτισμού κάνουν δήθεν ΕΔΕ (μαϊμού) και τα κουκουλώνουν ή δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Δεν το αναφέρουν φυσικά στην Αστυνομία (!) κ.λπ. Μετά έχουν το θράσος να γράφουν στις αποφάσεις τους για “αγορά εκατομμυρίων εξοπλισμού προς αντικατάσταση των κλαπέντων” (!), τα οποία πάλι «κάποιοι γνωστοί-άγνωστοι» (!!!) κλέβουν κ.ο.κ. Εκτελεστικά όργανα των κλοπών είναι διάφοροι φύλακες του ΕΜΠ, ημέτεροι, παράνομα προσληφθέντες, η οικογενειοκρατία κ.λπ.
    Επιβάλλεται λοιπόν να ελεγχθεί αμέσως από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας αυτή η αθλιότητα που λαμβάνει χώρα και σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος από τον υπόκοσμο του ΕΜΠ.

    Reply
  4. 4

    Αστερίξ

    ΟΙ «ΜΑΪΜΟΥ» ΕΕΔΙΠ ΤΟΥ ΕΜΠ!
    Μπορεί να μας πει κάποιος κάτι για το, πως και πόσοι παράνομα προσληφέντες υπάλληλοι ΙΔΑΧ, μέλη της οικογενειοκρατίας του ΕΜΠ, έγιναν ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΕΔΙΠ, ως σκαλοπάτι για να τους κάνουν υποψήφιους διδάκτορες στο ΕΜΠ και να εκλεγούν στη συνέχεια; Οικογενειακή υπόθεση τακτοποίησης δηλαδή …….. Μπόχα και δυσωδία! Η Πολιτεία μπορεί να κάνει στοιχειώδεις ελέγχους για αυτές τις κακουργηματικές πράξεις καταπάτησης κάθε νομιμότητας ή ούτε αυτό μπορεί να κάνει; Όμως όλα αυτά θα βγουν σύντομα στο φως με διευθύνσεις και ονόματα.

    Reply
  5. 5

    Στέλιος

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Mobbing και Bullying ΣΤΟ ΕΜΠ.
    Γνωρίζω και θα ήθελα να καταγγείλω, όπως έχει υποπέσει στην αντίληψή μου, ότι στο ΕΜΠ έχουν παρατηρηθεί αρκετές περιπτώσεις συστηματικού mobbing και bullying σε υπαλλήλους από ανώτατα στελέχη της Διοίκησης (Πρυτάνεις, Αντιπρυτάνεις, Δ/ντές κ.λπ.) και μάλιστα υπάρχουν 1-2 κραυγαλέες περιπτώσεις. Κάποια (-ες) από αυτές έχει (-ουν) προ καιρού καταγγελθεί επωνύμως στη Δικαιοσύνη, στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, στο Υπουργείο Παιδείας (αρμόδιο Υπουργείο), στην Επιθεώρηση Εργασίας, στη Βουλή κ.λπ. και όμως, παρ΄ όλα αυτά, ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ σκανδαλωδώς. Φαίνεται, ότι οι mobbers-bullies έχουν πολύ υψηλές πολιτικές διασυνδέσεις (διακομματικές) και με άνωθεν παρεμβάσεις όλα ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΝΤΑΙ και το mobbing-bullying, φυσικά συνεχίζεται και καλά κρατεί. Αλήθεια, ο υπουργός Παιδείας και μαρξιστής –κατά δήλωσή του-, κ. Αρ. Μπαλτάς, που προέρχεται μάλιστα και από το ΕΜΠ, τι έχει να πει για όλα αυτά; Και, τι προτίθεται εν πάση περιπτώσει, να πράξει επ’ αυτού και των τόσων καταγγελιών που έχουν γίνει; Η Δικαιοσύνη και οι αρμόδιες αρχές, έως πότε θα σιωπούν και πότε επιτέλους θα πράξουν το αυτονόητο;

    Reply
  6. 6

    Άννα

    «Ο σιωπών δοκεί συναινείν».
    Στο ΕΜΠ έχουν γίνει και γίνονται εγκλήματα κυριολεκτικά πάνω σε θέματα εργασιακής παρενόχλησης (Mobbing & Bullying) και μάλιστα πολλές φορές ακραίας κυρίως από υψηλά ιστάμενα στελέχη της διοίκησης προς υπαλλήλους για πολύ συγκεκριμένους λόγους και σκοπιμότητες. Για την υλοποίηση αυτών των ενεργειών τους οι θύτες χρησιμοποιούν τον πάντα “πρόθυμο” στρατό των μελών της οικογενειοκρατίας, ο οποίος είναι πολυάριθμος στο ΕΜΠ. Από εκεί λοιπόν προέρχονται και τελειώνουν όλα!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.