29 Μαρτίου 2024
editorial

Related Articles

17 Comments

  1. 1

    Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ

    Reply
  2. 2

    Ανώνυμος

    Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟΥΣΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙΔΕΔΟΜΕΝΗ.ΕΥΧΩΜΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΘΙΑΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ.ΕΙΜΑΙΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ.

    Reply
    1. 2.1

      Ανώνυμος

      δεν παω να κρεμαστω καλυτερα, απο το να χω το σκληρο σωτηρα

      Reply
  3. 3

    Ανώνυμος

    ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ ΜΕ[ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ]ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΩΜΕΝΟΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΠΟΛΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ;

    Reply
  4. 4

    anonymos

    Ευηπόληπτε και χρηστέ συμπολίτη, καλέ οικογενειάρχη, πολύτεκνε, καρπερέ και άλλα τόσα καλά που ανέξοδα αυτοχαρακτηριζόμενος στολίζεις τον εαυτό σου, απαντώ στο αγενέστατο σχόλιό σου, που αφορά τη μισή Ιθάκη, μόνο και μόνο για να σου ευχηθώ :
    Τα πολλά παιδάκια σου να μην πάθουν ούτε γρατσουνιά ποτέ ή αν συμβεί το αντίθετο και να ευθύνονται άλλοι, να μη τραβήξεις κουμπούρα και να μην ισχυριστείς ότι δεν στα είπαμε.
    Ποτέ να μην έρθεις στη θέση Θιακού πατέρα, που με θαλάσσιο ταξί κουβαλούσε ξημερώματα αιμόφυρτο τον μοναχογιό του στο Αργοστόλι.
    Ποτέ να μη ζήσεις την αγωνία και το δράμα του “ανεύθυνου” αυτού γονέα.
    Αν όμως είσαι απ’ τους άλλους που πλουτίζουν σακατέβοντας τα σπλάχνα μας και κόπτεσε τόσο πολύ,υπέρ βωμών και εστιών: βρές τρύπα να κρυφτείς κακομοίρη μου,στην έχουν στημένη πάνω από χίλιοι ανεύθυνοι Θιακοί γονείς.

    Reply
  5. 5

    Ανώνυμος

    H ΙΘΑΚΗ ΤΗΣ ΜΠΟΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΥΣΙΩΝ….ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΞΑΚΟΥΣΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΤΟΥ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΖΟΥΜΕ ….ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ!!!!!ΣΤΟ ΒΑΘΥ, ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ …ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΣ ΛΕΩ…ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ!!!!ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ….ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΜΟΝΟ ΜΗ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΙΚΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!!!Θ Α Ν Α Τ Ο Σ ΘΙΑΚΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Χ Ρ Η Μ Α ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ…ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ…ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ…

    Reply
  6. 6

    Ανώνυμος

    χορτασαμε 25 χρονια προσφορας του σκληρου στα κοινα. καλα του τα πε ο συρμης. αστο παιδακι μου πηγαινε και κατσε στο πρατηριο κι αστο το ερμο θιακι στην ησυχια του. εβαλες μια φορα υποψηφιος , δευτερη ,τριτη ,τεταρτη. μα για τ ονομα του θεου . λες και δεν υπαρχουν αλλοι να ασχοληθουν με τουτο το ρημαδονησο. εσκαθηκαμε να βλεπουμε 25 χρονια μπιριρολιβιτσανοπιτσηδες στην τοπικη αυτοδιοικηση.

    Reply
  7. 7

    XRYSA

    Σε ενα νησί που θάπρεπε να κυριαρχεί το ταξίδι στη γνώση, το καθημερινό εμβαπτισμα στην κουλτούρα,η συνεχής μελέτη των Ομηρικών επών, τα θεατρικά δρώμενα κλπ εμεις φτιάξαμε εναν ιστό στον οποίο βασιλεύει η ανομία, οι οι απειλές , τα ταξίδια στα νησιά τάχα για ψάρεμα, τα κλειστά μάτια, τα στραβά μάτια και τα κλειστά στόματα.Παντού βασιλεύει η σιωπή., ο φόβος.Ως εδώ όμως. Οσοι δεν αντέχουν την κάθαρση ας κάνουν αυτό που το αυτοπροτείνουν-πιο πανω- κιόλας.Η θηλιά δεν είναι δύσκολη. Ο κόμπος όμως με τον οποίο έχει δεθεί ολο αυτό το σύστημα της νύχτας στο Θιάκι, ήρθε ο καιρός να κοπεί. Θέλει θάρρος και δύναμη. Γονείς, μην περιμένετε να σας χτυπήσει ο θάνατος την πόρτα.Αφυπνιστείτε και βοηθείστε ολοι μαζί να καθαρίσουμε όχι μονο το Θιακι αλλα κάθε σημείο γύρω μας..Ολοι μαζί χέρι χέρι πιασμένοι, ας αντιδράσουμε.Χρηστο , μαζί σου.Οπως παντοτε και πάντα, έχεις κότσια.Προχώρα.

    Reply
  8. 8

    Ανώνυμος

    Ευχολογιο στο σκληρο? αφου ειναι 25 χρονια στα κοινα κ δεν μας εσωσε τοσα χρονια γιατι να μας σωσει τωρα? γιατι να δειξει τετοια αντανακλαστικα τωρα οταν σε αλλες περιπτωσεις δεν εδειξε τιποτα? πχ αυτα που του καταμαρτυρει ο Συρμης, τα χαμενα λεφτα του Δημου και αλλα πολλα. Ελεος με τους σωτηρες και τα ευχολογια

    Reply
  9. 9

    sickle

    ο Συρμής νομίζω οτι είναι στα δικαστήρια..η κάνω λάθος; θετικό παντος είναι το γεγονός οτι είναι 25 χρόνια στα κοινά οπως και ο Μαυροκέφαλος αλλωστε και ΔΕΝ υπήρξαν 45 χρόνια απόντες εμφανιζόμενοι μετεπειτα ως <>.

    Reply
    1. 9.1

      Dimos Syrmis

      Ο Συρμης δεν ειναι στα δικαστηρια αλλα αν βρεθει εκει οι Σκληροδιαφοροι σωτηρες της τσεπης τους θα βρεθουν πισω απο καγκελα.
      Δ. Συρμης

      Reply
  10. 10

    sickle

    και ΔΕΝ υπήρξαν 45 χρόνια απόντες εμφανιζόμενοι μετεπειτα ως .

    Reply
  11. 11

    sickle

    σωτηρες.

    Reply
  12. 12

    Ανώνυμος

    Σωστά τα λές[ανώνυμε 16΄00]Οί λιβιτσανοπίτσιδες όμως όπως λές 25 χρόνια τώρα αρνούμενοι να εξηπηρετήσουν μόνο τα δικά τους συμφέροντα και τις επιχειρήσεις τους διαθέτουν πολύτιμο χρόνο,χρόνο που δεν τούς περισεύει απο τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες για να αναδείξουν τούτο τον ριμαδότοπο με την τόσο πλούσια ιστορία πού εσύ αποχαυνωμένος στον καναπέ σου δεν σκέφτηκες ποτέ σου να εκτεθής και να βοηθήσης.Από τους Λιβιτανοπίτσηδες περιμένης 25 τόσα χρόνια το ένα τρίτο δηλαδή της θλιβερής σου ζωής να αναδείξουν το θιάκι για να μπορής εσύ να απολαμβάνης τον καφέ σου ξαπλωμένος σε κάποια παραλία κριτικάρωντας ανέξοδα τούς πάντες.Συνέχισε λοιπόν να απολαμβάνης το καφεδάκι σου και άσε αυτούς πού έχουν τα κότσια να εκτεθούν και να προσπαθήσουν.Άσε αυτούς πού αρνούντε την αποχή και την μη συμετοχή,πού είναι άξιοι,δοκιμασμένοι έντιμοι και ειλικρινείς να δοκιμάσουν.Στό κάτω-κάτω για τα δικά σου συμφέροντα αγωνίζωντε.Οί περισότεροι άλωστε στό ψιφοδέλτιο ειναι επιτυχημένοι ο καθένας τόν τομέα του…

    Reply
  13. 13

    costisg

    Το ράδιο-αρβύλα είναι το δημοφιλέστερο σπορ εδώ στο νησί. Ας είμαστε ευτυχείς διότι ¨”νύχτα” στο νησί δεν υπάρχει, ούτε και ναρκωτικά. Εκτός αν θεωρούμε ναρκωτικά τις καναβουριές που κι αυτές δεν κυκλοφορούν παρά σε αμελητέες ποσότητες και μόνο εντός κλειστών ομάδων. Αν υπήρχε πραγματική “νύχτα”,στο νησί, θα το σκεφτόταν κανείς πολύ καλά προτού επιχειρούσε τον όποιο “αγώνα” εναντίον της.. Προεκλογικές αλευροτουφεκιές, εναντίον ανύπαρκτων αντιπάλων

    Reply
  14. 14

    Κωστής Γεωργάς

    Γιατί τόση ανωνυμία, τόση ψευδωνυμία βρε παιδιά; Ας μην φορέσουμε και κουκούλες, ε; Ο Σκληρός αν μη τι άλλο είπε αυτό που είπε δημόσια και με το θάρρος της γνώμης του. Όπως και να το κάνεις, είναι άνανδρο να του σούρνεις τα εξ αμάξης καλυπτόμενος. Δε νομίζω να έχω άδικο, ε;

    Reply
  15. 15

    GRIBILAS!

    δεν ειναι ραδιο αρβυλα! υπαρχη νυχτα και ασχημη στο θιακη,και οχι με καναβουριες φιλε αλλα με κοκα και λοιπα!να ξερης αυτους που τα δινουν και να μην τους δινης!αυτο ειναι το εγκλημα!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.