19 Απριλίου 2024

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    … «Αντίθετα όμως η εξουσία αυτή (των Βρυξελών), δεν αναζητά παρά να τους καθηλώσει αμετάκλητα στην παιδική ηλικία […] κάνει, τέλος, κάθε έθνος να μην είναι τίποτε άλλο από ένα κοπάδι δειλών και εργατικών ζώων που η κυβέρνηση τους είναι ο βοσκός».

    Θα συμπλήρωνα δεν είναι μόνο η εξουσία των Βρυξελών αλλά γενικότερα η νέα τάξη πραγμάτων…
    Και επίσης για ποιο βοσκό συζητάμε ?
    Ο βοσκός απλά τα σαλαγάει τα ζωντανά και τα προσέχει, εδώ έχουμε να κάμουμε για εκειόνε που σου έχει δέσει το λουρί στο λαιμό και εμείς με τα μάτια πεταγμένα όξου από το σφύξιμο ακούμε τα παραγγέλματά του και άμα θες μην τα ακούσεις.
    Ετούτονε πάλε τον προσδιορισμό «δειλά και εργατικά ζώα» τώρα που το φιλοσόφησα μάλλον οι νεότεροι τουλάχιστον τον έχουνε αποδεχτεί.
    Μου λύθηκε η απορία που είχα τόσα χρόνια, πως δηλαδή φτάσαμε να βλέπουμε τόσο νέο κόσμο με σκυλάκια τσου δρόμους.
    Η παντοτινά ανθρώπινη λογική.
    Ο χολεριασμένος με χολεριασμένο κάνει παρέα, άρα και ο λαιμοδεμένος με λαιμοδεμένο τη βρίσκει!
    Και έτσι γίνονται και οι ανατροπές και οι επαναστάσεις. Ξεσηκωμός που φάανε το κουτάβι με το καρεκλοπόδαρο, στην ουσία όχι γιατί ψώφισε ένας σκύλος αλλά γιατί χάσαμε ένα λαιμοδεμένο σύντροφο.
    Για μένα που δε μου έρκεται καλά το δέσιμο του λαιμού ποιος θα νοιαστεί? Δε πα να με σκοτώνουνε δέκα φορές στα αποτέτοια τους όλοι οι μοντέρνοι «επαναστάτες».
    Φτάσαμε στην αντιστροφή της έννοιας «σα σκύλος στ΄ αμπέλι». Για φάε σκύλο στ΄αμπέλι άμα σου κουτάει να φας ισόβια? Χα χα χα
    Ενώ άμα φας άνθρωπο μπορεί να σε πούνε και ήρωα! Δυο αεροπλανιές κόσμος επήε φούντο και δεν κουνήθηκε φύλλο. Και από ότι είδα δεν υπήρχανε και σκυλάκια μέσα!
    Το αποφάσισα λοιπόνε καλύτερα σκύλος!
    Φαί σίγουρο, ιατροφαρμακευτική τσάμπα, και εκεί στα χαμηλά θα βλέπω και τσι αηπάνου καλλιτεχνίες τση φύσης, άσε και άλλα τυχερά και ανομολόγητα.
    Άσε που άμα τα τινάξω να δείς κλάμα ανθρώπινο και αληθινό που θα πέσει!

    Δε μπα να πνιγείτε όλοι ορέ, εδώ που τα λέμε σκύλο μακάκα έχετε δει ποτέ? Γλυτώνω και το επεξηγηματικό προσωνύμιο!

    Γουβ γουβ γουβ γουβ γουβ γουβ γουβ γουβ γουβ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.