25 Απριλίου 2024

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Το χειρότερο από όλα αγαπητέ Βαξεβάνη δεν είναι ο φόβος τω αγορών ούτε αν οι τράπεζες πήραν τη θέση των κομουνιστών κατά την λογική που βάζεις, το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι αυτό που κάποτε φάνταζε αυτονόητο στο μυαλό του απλού πολίτη δυστυχώς κατάφερε το διεθνές σύστημα διακυβέρνησης να το κάμει γρίφο.
    Σε αυτή την επιτυχία του βγάζω το καπέλο.
    Κατάφερε να κάμει όλους τους σκεφτόμενους ανθρώπους να μη γνωρίζουν ποιο είναι το λογικό και ποιο το παράλογο!
    Ακόμα και κάποιες σταθερές που φάνταζαν διαχρονικές με πολύ κόπο ακόμα ίσως ισορροπούν.
    Μας έκαναν να νοιώθουμε σα μια μπίλια πάνω στην τσόχα του μπιλιάρδου και να μη γνωρίζουμε από πού θα μας έρθει το χτύπημα και το χειρότερο άμα μας συμφέρει, ή αν είναι ο κατάλληλος χρόνος να ανταποδώσουμε και εμείς.
    Δυστυχώς από πλευράς ενημέρωσης ο κόσμος βρίσκεται στην εποχή λίγο πριν την ανακάλυψη του ραδιοφώνου και ίσως χειρότερα γιατί τώρα παίρνεις και αρνητικές ειδήσεις που δεν υπήρχε τρόπος να σου στείλουν τότε.
    Ο Μεσαίωνας της ενημέρωσης είναι πλέον γεγονός, θα αμφισβητηθεί ακόμα και ότι η γη είναι στρογγυλή και μη γελάτε. Χα χα χα.
    Το φόβητρο απλά έχει αλλάξει καμία άλλη διαφορά. Τότε σε καίγανε στη πυρά οι «θεοί», τώρα οι «αγορές»!
    Προσωπικά πιστεύω ότι η Ελλάδα έχει κάποια περιθώρια εκμετάλλευσης χρόνου μέχρι το επόμενο Φθινόπωρο αν πάει καλά το καλοκαίρι, μετά το πουλάκι θα έχει πετάξει και ο σώζων εαυτόν σωθήτω.
    Διάλυση με άλλα λόγια, εκτός και αν υπάρξουν εξωτερικές συνθήκες που το αποτρέψουν. Ο κόσμος οικονομικά και όχι μόνο έχει φτάσει στα όριά του.
    Και το χειρότερο θα είναι ότι δεν θα υπάρχουν ορατοί στόχοι.
    Χουά χα χα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.