25 Απριλίου 2024

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Συγχαρητήρια για την επιλογή της ανάρτησης κ διαχειριστή!!
    Αν και σε μερικά σημεία υστερεί λίγο, είναι όλο το ρεζουμέ του προβλήματος Ελλάδα.
    Με αυτά σαν μπούσουλα πρέπει να βαδίζει και να πράττει τα ανάλογα ο Έλληνας πολίτης και όχι με τις καθημερινές μακακίες που αφήνουν να βγαίνουν προς τα έξω τα ΜΜΕ. Μια πραγματικά πολύ δύσκολη κατάσταση που θέλει έξυπνους χειρισμούς γιατί μάθαμε να βλέπουμε ομάδες μόνο και τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά «ποδόσφαιρο» λίγοι έχουν αντιληφθεί ότι δε βλέπουμε.
    Και το χειρότερο που το έχω πει πολλές φορές η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και στη Κύπρο έχει δρομολογηθεί εδώ και πολλά χρόνια να φτάσει εδώ που έφτασε και συμφέρει για αρκετά χρόνια να διατηρηθεί σε οικονομία τριτοκοσμικής χώρας. Έτσι λέει το «πρόγραμμα»… και τα προγράμματα τέτοιου είδους έχουν φοβερές δυσκολίες να ξεπεραστούν. Μέχρι και επιλεκτικές δολοφονίες.
    Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η νεολαία μας έχει πρωτόγνωρες για την Ελλάδα εξειδικεύσεις αλλά όχι γενική μόρφωση πράγμα καταστροφικό για το μέλλον της χώρας γιατί αυτή είναι (η νεολαία), που θα σηκώσει στη πλάτη της όλα τα βάρη που σιγά – σιγά με «επιστημονικό» τρόπο της μάζεψαν.
    Τώρα για τις ένοπλες δυνάμεις πράγματι είναι σε πολύ καλό επίπεδο και τις συγχαίρω μόνο που πολλά πράγματα πλέον έχουν ξεπεραστεί (δεν εννοώ μόνο οπλικά συστήματα) και η πολεμική μηχανή η δική μας και των γειτόνων μας υπάρχει μόνο για να πληρώνουμε το μοντέρνο κεφαλικό φόρο. Άλλοι καθορίζουν την εκάστοτε έκβαση.
    Για τη μεσαία ηλικία και έπειτα, μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά μαύρη και στα λαγκάδια!
    Βρίσκεται κατά πλειοψηφία στην εποχή του παίρνω τα άγρια βουνά και άντε να με βρούνε και για τυχόν αντιρρήσεις θα απαντήσω ότι αν ίσχυε το αντίθετο δε θα μας είχε φτάσει το αγγούρι μέχρι το λαιμό τώρα.

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.