19 Απριλίου 2024

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Πολύ το ψάχνουμε ορέ πατριώτες για απλά πράματα.
    Επειδή με γέννησε η μάνα μου πρακτικό άνθρωπο έκατσα κάτου και το σκέφτηκα.
    Ετούτη η σημερινή κατάσταση δεν έχει εκπλήξεις, δεν έχει κάτι το καινούριο, είναι απλή ξεπατικωτούρα της οργάνωσης τση Χριστιανικής Θρησκείας.
    Έχουμε λοιπόνε τσου τρεις θεσμούς που πρέπει να ευχαριστούμε και να ελεγχόμαστε. «Πατήρ» , «Υιό» και «Άγιο πνεύμα».
    Αντίστοιχα ΔΝΤ, Ευρωζώνη και ΕΚΤ.
    Και τα τρία όμως είναι ένα και το αυτό, αλλά πάνω από όλα ο «Παντοκράτωρ» το ΔΝΤ. Τώρα πως έχει λογική αυτή η σχέση δε καταλαβαίνω όπως και με τη θρησκεία μας βέβαια, το έλυσα όμως δογματικά και ησύχασα λέγοντας, «ο Θεός είναι Θεός τέρμα οι πολλές σκέψεις»!
    Εδώ κάτου στη γη με όσα συμβαίνουν πάλε δογματικά είπα: «ο Θεός είναι το χρήμα» και έλυσα κάθε επίγεια απορία δια παντός!
    Ήρτε λοιπόνε ο Θεός μας μια βόρτα προς τα δω κάτου και μας δίδαξε πώς να ζούμε αγαπημένοι, αδέλφια μεταξύ μας, τέρμα οι σκλάβοι, τέρμα οι δούλοι, να μοιράζουμε τσου χιτώνες μας και να μη τα πολυλογώ ζωή χαρισάμενη που λένε, μόνο που δε ξέρω γιατί πήρε των ομματιών του και έφυε, (τόνε ξελακίσαμε και εμείς βέβαια και καλά τα παθαίνουμε).
    Έμεινε λοιπόνε ο παλιότερος θεός το «Χρήμα» και δε του άρεσε τίποτις από όλα αυτά.
    Και νάσου τα Γιούρογκρουπς οι Οικουμενικές Σύνοδοι δηλαδής και νάσου η έννοια και η λέξη του δούλου προς το Θεό που τόνε ονόμασαν Βασιλιά των βασιλέων, άρα να και η εμφάνιση πάλε των βασιλιάδων (του χρήματος δηλαδής) και αφού μας είπανε δούλους του αρχηγού των βασιλιάδων εύκολα πέρασε και η δουλεία και η σκλαβιά τσου μικρότερους βασιλιάδες.
    Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα που έλεε κι ο νόνος μου.
    Το τελευταίο έχει λοιπόνε ένα ευχάριστο μπλέξιμο:
    Ο πραματικός Θεός δεν έχει ανάγκη από δούλους και από σκλάβους, τσου ανθρώπους τσου έφτιαξε και θέλει να τσου γλέπει έτσι όπως φυτεύουμε εμείς μια τριανταφυλλιά και περιμένουμε να ανθίσει και να μοσχομυρίσει κάποτε.
    Οι επίγειοι «θεοί» βασιλιάδες του χρήματος που μετάλλαξαν και το όνομά τους (θεσμούς τσου λένε τώρα), χωρίς σκλάβους και δούλους δε τη βγάζουνε γιατί σε εμάς βασίζεται η ύπαρξής τους, άρα να μας εξαφανίσουν αποκλείεται, ούτε να μας κάμουνε ανίκανους παραγωγής πλούτου.
    Ας αφήσουμε λοιπόνε τον τρόμο των λόγων τους και ας μάθουμε να εκμεταλλευόμαστε την ανάγκη τους για την ύπαρξή μας.
    Στο 2015 ζούμε όχι στο Μεσαίωνα, ορθολογισμός και ψυχραιμία λοιπόνε.
    Γιατί έτσι που το πάμε ορέ που να ΄μπει ο διάολος μέσα μου, άμα τελειώσει ετούτο το οικονομικό τουρλουμπούκι θα έχουμε βγει τσι παράπλευρες απώλειες με πέντε εμφράγματα ο καθένας .

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.