29 Μαρτίου 2024
editorial

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Στα μισά έχει δίκιο ο γράφοντας και στα άλλα μισά άδικο αλλά βρίσκεται σε απόλυτο λάθος ως προς την αντιμετώπιση ενός πραγματικά σοβαρού προβλήματος.
    Και εξηγούμαι:
    Ποιος είναι υπεύθυνος για τις «περίεργες» ερωτήσεις στους μαθητές? Τα σχολεία?
    Γιατί δεν επεμβαίνει ο Εισαγγελέας να κόψει τον κ@λο στους υποτίθεται δημοσιογράφους που κάνουν τις ερωτήσεις και εκθέτουν τα πρόσωπα των ερωτηθέντων?
    Έπειτα γιατί παρ΄ ότι τα παιδιά έχουν ένα κάρο ερεθίσματα να ενηλικιωθούν, δεν τα βοηθάμε να αποκτήσουν γνώσεις και προ πάντων εμπεριστατωμένη ΑΠΟΨΗ, αλλά αντί αυτού παραμένουν στη πράξη ανήλικα για πολλά χρόνια μετά την υποτίθεται νομικώς ενηλικίωσή τους?
    Αυτό δεν το βλέπουμε, ή κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε???
    Ο κόσμος πλέον τρέχει γύρω τους με χίλια και αυτά ζουν σαν σε άλλο πλανήτη, το έχουμε καταλάβει?
    Οι οργανωμένες κοινωνίες χρειάζονται κάποιους κανόνες πειθαρχίας, κοινών αξιών όπως και του σεβασμού της αξιοπρέπειας του κάθε ατόμου, με όλα αυτά απαραίτητα κάπου να ισορροπούν.
    Αν αυτά λείπουν τότε δεν έχουμε κοινωνίες, δεν μπορεί να υπάρξει ευνομούμενη πολιτεία.
    Αυτό που επιτελείται ως προς την παιδεία των παιδιών μας σήμερα από τους γονείς και κυρίως τους περισσότερους διδασκάλους (όλων των βαθμίδων) είναι ανοσιούργημα .
    Η ζωή έγινε τόσο δύσκολη όσο ποτέ πιστεύω και εμείς μη καταλαβαίνοντας την τύφλα μας μεγαλώνουμε παιδιά με πάσαν ελαφρότητα, υποθηκεύοντας το μέλλον τους.
    Γεννήθηκα φύσει ελεύθερο άτομο, ποτέ πιστεύω συντηρητικό, δεν «έγλειψα» ποτέ κανέναν πο@στη, μα ειλικρινά βαρέθηκα να βλέπω και να διαβάζω μαλακίες.
    Προσωπικές μου απόψεις φυσικά…

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.