28 Μαρτίου 2024
editorial

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Προσωπικά είμαι σε μια σύγκρουση συναισθημάτων όταν ακούω αυτά που συμβαίνουν στο κύκλωμα των τραπεζών.
    Το 1/3 των υπαλλήλων στην ουσία στο δρόμο μέσα σε 4 χρόνια. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας και πρακτικά έλλειψη τζίρου στην αγορά από τη μία και τους υπόλοιπους στην ουσία να έχουν πριμοδοτηθεί από εμένα με τις ανακεφαλαιοποιήσεις…
    Είναι και κάτι που οι περισσότεροι δεν έχουμε σκεφτεί: Με τις αυτοματοποιήσεις των συναλλαγών πόσες εργασίες συναλλαγής κάνουμε μόνοι μας αντί των υπαλλήλων, με άλλα λόγια δουλεύουμε εμείς τσάμπα σαν τραπεζοϋπάλληλοι?
    Και καλά τώρα που δεν κερδίζουν οι τράπεζες υπάρχουν ζόρια και συνέχεια χάνω σαν πολίτης ακόμα και με τα λεφτά που καταθέτω αφού ούτε ένα τα εκατό τόκο δεν παίρνω, όταν βγάζανε τα άντερά τους εμένα γιατί με γδέρνανε? Βγάζανε κέρδη δηλαδή πάλε από το γδάρσιμο το δικό μου!
    Σωστά λοιπόν εγώ σα πουτ@να που την αφαιμάζουνε προστάτες και τσατσά με οποιεσδήποτε συνθήκες νοιώθω.
    Ένα δάνειο πήρα κάποτε 1.300.000 δχ με 18,5% τόκο λόγω συναλλάγματος και μου κρατήσανε 100.000δχ για έξοδα συμβολαίου και όταν ξεχρέωσα πλήρωσα άλλα 20.000 δχ για να μου δώσουνε το συμβόλαιο της υποθήκης!
    Οι τότε υπάλληλοι? Αφού κατά ποσοστό 95% είχανε βάλει μία γλώσσα δέκα μέτρα για να μπούνε, είχανε πετάξει μια μύτη πάνω από τα σύννεφα…
    Μέχρι που με εστείλανε στον εισαγγελέα για ακάλυπτη επιταγή που δεν εξέδωσα και φυσικά γέλαγε και αυτός και το ακροατήριο. (Δεν είναι πλάκα αλήθεια είναι).
    Βέβαια μετά πήγα να πάω κανονικά «μέσα» όταν επήδηξα πάνω στο γκισέ να πλακώσω τον υπάλληλο που μου τόπαιζε και μάγκας.( Έναν να με τραβούσε βίντεο δεν είχα γαμώτο χα χα χα).
    Περί πάλαι ποτέ Εμπορικής πρόκειται…
    Σήμερα άμα έχεις κάνα «ψιλό» σε προθεσμιακή να δεις τι χαμόγελο και γαλουφιά πέφτει, να τα τηλέφωνα να οι ευχετήριες κάρτες να να να .. μέχρι μπακλαβά σε κερνάνε!
    Εξακολουθείς βέβαια να έχεις και τσατσά και προστάτες, απλά αν σου κόβει λίγο μπορείς να κατανοήσεις ότι οι τράπεζες είναι χειρότερες από μπακάλικα που πουλάνε πραμάτειες «ληγμένες» αλλά είσαι υποχρεωμένος να αγοράζεις από αυτές.
    Τελειώνοντας:
    Τις οικογένειες των απολυμένων υπαλλήλων λυπάμαι
    και για το μπλέξιμό μου σαν πολίτη φυσικά .

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.