29 Μαρτίου 2024
editorial

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Νάτα λοιπόνε που ήρτανε, ή καλύτερα φανερώθηκαν!
    Πόσες χώρες έχει ο πλανήτης? Περίπου 200.
    Πόσοι πόλεμοι έχουνε γίνει μέχρι τώρα?
    Πάρτε διαόλοι βάγια άμα και ξέρουμε αλλά παγκόσμιοι 2 τάχαμου…
    Πόσες υπεράκτιες εταιρείες έχουμε?
    Να βάλω 250.000 ?
    Δεν νομίζετε ότι σαν και πολύ αργήσανε να αλληλοπλακωθούνε??
    Και είναι και εμφύλιος! Χα χα χα χα.
    Γιατί γελάς μακάκα θα μου πει ο άλλος.
    Έ τι να κάμω να πεθάνω? Πριτς που έλεε και η νόνα μου.
    Δηλαδή να κάμω εκειό που θέλουνε οι εμπόλεμοι? Άσε που κι΄ ευτό πανάκριβο έχει γίνει, για κοίτα πόσο πάει μια κηδεία από τον τάφο, μέχρι τα «μαύρα» στον παπά και ψάλτη?
    Βέβαια και οι δύο δεν τα «παίρνουνε», στο τέλος λέει τα δίνουνε στο φιλοπτωχικό ταμείο από ότι έχω μάθει, αλλά άμα είναι έτσι τα δίνω και μονάχος μου γιατί να πεθάνω το λοιπόνε?
    Γελάω και γιατί σκέφτομαι άμα πες πολεμάει κανείς με όπλα σε αυτό τον πόλεμο τί θα γράφει παράδειγμα το τανκς του off shore aris panama? Το πολεμικό πλοίο off shore Kanaria ? Το αεροπλάνο off shore Malteza?
    Και τι για σημαία? Εμένα μου αρέσει το λιοντάρι τση METRO GOLDWYN MAYER, έ είμαι και λίγο «αρχαίος» τι να κάμω??

    Να το σοβαρέψουμε λοιπόνε λιγάκι:
    Σε πόλεμο ζούσαμε και ζούμε και ο κάθε πόλεμος χαρακτηρίζεται από δύο παράγοντες, την στρατηγική και την τακτική του, όπου:
    Στρατηγική είναι ο τρόπος της χρήσης/σύζευξης των υπαρχόντων μέσων για την επίτευξη των εταιρικών, ή των εθνικών/πολιτικών στόχων (goals).
    Η τακτική αποτελεί ένα σύνολο μεθόδων που ακολουθούμε για να νικήσουμε κάποιον αντίπαλο και ανάλογα μπορεί να είναι επιθετική, ή αμυντική.
    Επίσης η τακτική εξαρτάται άμεσα από τις κινήσεις του αντιπάλου. Με άλλα λόγια μένει στην άκρη η στρατηγική και τρώς ένα «τακτικό» κτύπημα ξαφνικά στο κεφάλι από τον αντίπαλο για άμεση εκμετάλλευση κάποιας αδυναμίας που προέκυψε, είτε φάνηκε από λάθος κινήσεις σου.
    Έτσι τα βλέπω τα πράματα πατριώτες και μακάρι να θέλουνε οι ιθύνοντες να βάλουνε το μυαλό τους και ο Άγιος το χέρι του.
    Πάντως μετά από τόσα χρόνια καιρός να βγάλουμε κάπως το φόβο από μέσα μας, και να δούμε τον εχθρό κατάματα, γιατί άμα το πάμε έτσι όλα θα πατώσουνε οικονομικά και όχι μόνο, λές και τρώμε πραγματικές μπόμπες και όχι ψυχολογικές…

    Χουά χα χα χα χα χα χα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.