27 Απριλίου 2024

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Ένα απλό σχολιάκι στα λεγόμενα του κ Βαρουφάκη χωρίς βέβαια φιλοδοξίες να τον αντικαταστήσω γιατί εγώ ένας απλός Αρουφάκης είμαι (από το aris βγαίνει) χωρίς το Β (το αρχικό του Βαρόνου), ή του Βορείου, άλλωστε εγώ και λαουτζίκος είμαι και Νότιος.
    Πάμε λοιπόνε κατά τη Βαρόνια θεωρία:
    «Μέσα σε αυτό το παίγνιο, το μικρό πιόνι που λέγεται Ελλάς έχει ιερή υποχρέωση να επιστρατεύσει το ένα και μοναδικό όπλο που διαθέτει και το οποίο δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ: Να πει την αλήθεια στους ευρωπαίους. Ποια αλήθεια; Ότι παραμένει πτωχευμένο παρά τις θυσίες του λαού της. Ότι αυτά που της ζητούν θα βαθύνουν κι άλλο την πτώχευση αυτή.».

    – Ορέ Βαρόνε μας δουλεύεις, ή επειδή αναμφίβολα έξυπνος μας υποτιμάς μέχρι μαλακίας??
    Πρώτα οφείλω να ομολογήσω ότι η λέξη πιόνι με βρίσκει σύμφωνο αλλά δε γνωρίζω αν μέχρι τώρα τη έχεις ξαναχρησιμοποιήσει για την Ελλάδα, ίσως με απατά και η μνήμη μου.
    Πιόνι λοιπόν ανέκαθεν το νεοελληνικό κράτος, επί του προκειμένου είναι πιόνι της Ευρώπης, ή των Γερμανών, γιατί κάπου μπερδεύτηκα…
    Ποιάς Ευρώπης, της ήδη εξαρτώμενης και με λίγη καλή θέληση πτωχευμένης??
    Των Γερμανών ίσως? Αυτών που φιλοδοξούν μέσα στο γενικό Ευρωπαϊκό μπορδέλο να μείνουν κοτζαμπάσηδες εκφράζοντας όμως αναγκαστικά την υποτέλειά τους στους «Βορείους»?
    Να πάμε να πούμε ότι φτωχέψαμε στους Ευρωπαίους γιατί δε το ξέρουνε, ή θέλεις να πείς να βαρέσουμε φτώχευση αλά Γιωργάκη (που δε πρόλαβε) για να τους πάρει και αυτούς ο διάολος μετά από μας και να κρεμαστούμε από τα ούμπαλα των «Βορείων» περισσότερο από ότι είμαστε τώρα?
    – Γιατί δε το λες ξεκάθαρα να τελειώνουμε?
    Και δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά ποιο το κέρδος? Πάλε που@νες δε θα είμαστε? Και με ένα ντισαβαντάζ, δε θα υπάρχει άλλος προστάτης να αλλάξουμε, άρα θα χάσουμε και τη τελευταία αξιοπρέπεια την αξιοπρέπεια που δίνει η «ελευθερία» της πόρνης, θα πιάνουμε καθημερινά διπλό το εκατό που λέει και ένα τραγούδι που δε ξέρω άμα το έχεις ακούσει και θα ακούμε και από πάνω το σκάσε και γαμ…, κολύμπα ήθελα να πω.
    Λοιπόνε βγάλαμε το Σημίτη σωθήκαμε, αλλά βγάλαμε μετά το Γιωργάκη να σωθούμε περισσότερο, δε μας άρεσε ο τρόπος του σωσίματος και βγάλαμε το Κωστάκη αλλά και αυτός δε μας άρεσε και ξαναβγάλαμε το Γιωργάκη γιατί λέει έκαμε φροντιστήριο και ήτανε τούρμπο, αλλά έδεκει σε μια στροφή έσκασε από υψηλή συμπίεση το τούρμπο και μας απέμεινε ο Σαμαροβενηζέλος. Ετούτοι δε λένε την αλήθεια τσου Ευρωπαίους και να τσ΄ αλλάξουμε, ΄νέος αρραβώνας λοιπόνε, κανένα πρόβλημα τα πρώτα δέκα χρόνια ήτανε τα δύσκολα! Χα χα χα.
    Όπως λέει και ένα ανέκδοτο και εμάς η κόρη έτσι αρραβωνιαστικούς άλλαζε αλλά εμείς τη λέμε πλέον πουτ@να.
    – Στους διαολοπαρμένους Έλληνες την αλήθεια θα αποχτήσει κανείς αρτίδια (ψωμάκια στη καθαρεύουσα) να την πεί, ή θα μας περνάτε μια ζωή για μαλάκες???
    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.