26 Απριλίου 2024

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Πολύ ωραία ανάλυση αλλά δυστυχώς είναι ψιλά γράμματα για τους περισσότερους από τσου έρημους Έλληνες ψηφοφόρους που την έχουνε στημένη στο πάγκο που παίζουνε τον «παπά» και περιμένουνε να σωθούνε!
    Μα και τους όπου φυσάει ο άνεμος (ΟΦΑ) που πάλε περιμένουνε «διάρκεια ανέμου» ώστε να προλάβουνε κάτι να αρπάξουνε και ευκείνοι. (Και είναι πολλοί πανάθεμά τους).
    Με τούτα και με τ΄ άλλα βέβαια η ουσία είναι ότι οι Έλληνες κυνηγάμε και θα κυνηγάμε σαν την αλεπού τα οπίσθια του γαϊδάρου (όχι του κεφαλλονίτη που πέταξε και ένα «διαμάντι» εψές), αλλά εκειού με τα μεγάλα αποτέτοια.
    Πιστεύω όλοι βρισκόμαστε στο πανηγύρι της εκλογικής αρένας σαν στο Κολοσσαίο στη Ρώμη και μας διαφεύγει ότι μοναχά με τα «θεάματα» χωρίς άρτον δε τη βγάζουμε στεγνή.
    Σωστή η ανάλυση κατ΄ εμένα πάντα και το ποιος κερδίζει από τους μονομάχους θυμίζει εκειό το Θιακοκεφαλλονίτικο «αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννάν οι κότες», που μπορεί να συνδυαστεί και με το «καλός – καλός ο χοίρος μας μα βγήκε χαλαζιάρης».
    Ο γλάρος που πρώτα αφήνει το σκουπίδι να πέσει στη θάλασσα και μετά το αρπάζει λέτε να είναι μακάκας???
    Εδώ πρόκειται περί απειρίας, καιροσκοπισμού, ή δοσιλογισμού??
    Προσωπικά έχω καταλήξει, δε μπορώ να γνωρίζω όμως αν είναι η σοφότερη επιλογή καθότι γνωρίζω ότι έχω καεί στο χυλό και αναγκαστικά φυσάω και τη γιαούρτη.
    Ο καιρός γαρ εγγύς όμως που λέει και κάποιος άλλος.
    Υ.Γ.
    Ορέ και η Πυθία να ήμουνα δε θα έβγαζα τέτοιους χρησμούς, πως έμπλεξα έτσι πανάθεμά με !!
    Μήπως κάνω για μπαλκόνι, για υποψήφιος δηλαδής?

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.