26 Απριλίου 2024

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Στην τελευταία περίπτωση περί κομματόσκυλων «δημοκρατικών» και μη, να το συνεχίσω λίγο ακόμα για να μαθαίνουν οι νεότεροι.
    Η επιχείρηση (μισοκρατική) όχι ΔΕΚΟ είχε 24 κλιμάκια, προσλήφθηκα στο 16 με τη συμφωνία τον επόμενο χρόνο να πάω στο 13 λόγω της υπάρχουσας προϋπηρεσίας μου. Λοιπόνε τον επόμενο χρόνο με δημοκρατικότατες διαδικασίες επήρα προαγωγή από το 17 στο 15 ! Πως έγινε να πα να τους αρωτήσετε χα χα χα. Απλά δε συνεμορφώθειν προς τα υποδείξεις να γίνω «κολλητός» ένθεν και ένθεν!
    Τους έγραψα κανονικά και σε λίγα χρόνια έφτασα στο 2, Ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω αυτό!
    Κάποιος από όλο αυτό το σκυλολόι που άμα τον αρώταες δύο και ένα πόσο κάνουνε θα σου έλεε πεντέμισι σήμερα είναι βουλευτής και να ξέρατε πού…
    Σε όσους φαίνονται όλα αυτά παραμύθια ας αλλάξουν γνώμη για το καλό τους.
    Υπάρχει και συνέχεια πολύ πιο «παραμυθένια» αλλά ας την αφήσουμε.
    Στην Θιακοκεφαλονιά τώρα (μια και «κάτι» γνώρισα και εδώ), διατηρούμε εκ φύσεως την υπερβολή.
    Υπάρχουν όχι Αγίες αλλά Υπεραγίες οικογένειες επηρεασμένες ίσως από τους εκατό και πλέον ναούς της Υπεραγίας Θεοτόκου μια και από πολύ παλιά φαίνεται ήμασταν “υπέρ” σε όλα τα πράγματα από θρησκείας μέχρι ζωοφιλίας!!!
    Για αυτό μας πάω που έλεγε και ο μακαριστός Χριστόδουλος. Χα χα χα.
    Νεολαίοι κάντε κάποια προσπάθεια όσο μπορεί ο καθένας προς το καλύτερο γιατί έχουμε χάλια μαύρα σε τούτη τη χώρα. Με τόση «Αγιοσύνη» του περιβάλλοντα χώρου προκοπή δε θα δείτε στον αιώνα τον άπαντα…

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.