27 Απριλίου 2024

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Και γλέπω ορές προχτές ένα ζευγάρι να βγαίνει όξου από ένα «ιατρείο μικρών ζώων» όπου η κυρία κράταε έναν μαντρόσκυλο από το λουρί και ο μακάκας ένα καροτσάκι φινετσάτο με κουνουπιέρα που μέσα είχε δυο μικρά.
    Έ και που το κακό θα μου πεί κανείς?
    Το κακό ήταν ότι τα μικρά ήτανε κουταβάκια!!!
    Μα τον Άγιο Γεράσιμο αλήθεια λέω!
    Και αφού έριξα σιγανά ό,τι μπινελίκι ήξερα είπα στο τέλος εκειό που είπε ο Χριστός απά στο σταυρό προς τον Πατέρα του…
    Αυτό τον κόσμο φτιάξανε – φτιάξαμε δεν ξέρω ακριβώς και κάποιοι πλέον έχουνε την εντύπωση ότι όλοι μακάκες γίναμε.
    Μας αμολάρανε λοιπόνε κάτι τσουτσέκια που κινούνται όπως τα καραγκιοζάκια απά στη σκηνή και υποτίθεται ότι οι αποκάτω πιστεύουμε ότι αυτά ρυθμίζουνε με τσι συζητήσεις τους τσι τύχες του κόσμου!
    Τρόμαξαν λέει τα καραγκιοζάκια Τόμσεν – Βελκουλέσκου και λοιποί γιατί πληροφορήθηκαν ότι υποκλέπτουν τις συζητήσεις τους! Χα χα χα
    Γιατί δεν λένε ότι συζητάνε στο τηλέφωνο, ή στις τηλεδιασκέψεις τους αυτό που γνωρίζουν ότι θα μαθευτεί στο κόσμο? Ή το λιγότερο σε όποιον ενδιαφερόμενο?
    Ρε παιδιά πριν από πενήντα χρόνια δεν μιλάγανε στο τηλέφωνο ούτε τα στελέχη των μεγάλων επιχειρήσεων για μελλοντικές κινήσεις των εταιρειών τους και σήμερα μιλάει ο κάθε μαλάκας για διεθνή συμφέροντα και τάχα μου δεν έχει ιδέα για το «βερίκοκο» ?????
    Εδώ και 50 χρόνια με ένα απλό λέιζερ στο τζάμι του δωματίου διαμονής άκουγες τι συζητείται μέσα.
    Αν αυτά που συμβήκανε με τις δήθεν τωρινές υποκλοπές ήταν έξω από το παιχνίδι των από πίσω από τον μπερντέ «καραγκιοζοπαιχτών», όλα αυτά τα καραγκιοζάκια θα είχαν πάει το λιγότερο στο σπίτι τους, αν δεν κοίταγαν πιθανότερα τα ραδίκια ανάποδα.
    Για σκεφτείτε το λιγάκι (όσοι δεν το έχετε σκεφτεί) και άμα είμαι σε λάθος δρόμο και μου το αποδείξετε, στο λόγο μου θα σας στείλω φωτό να τσουλάω καροτσάκι με μωρά κουταβάκια μέσα.
    Θα υπογράψω δηλαδή δημοσίως ότι είμαι μακάκας.

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.