27 Απριλίου 2024

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    … «Εδώ θέλω να ανοίξω μια παρένθεση για να ρωτήσω τον αναγνώστη πώς καταλαβαίνει αυτή την ανταγωνιστικότητα ως εργαλείο ανάπτυξης. Στοιχηματίζω ότι η πιο κοινή απάντηση που θα έπαιρνα θα ήταν αυτή: “ρίχνουμε το κόστος παραγωγής των προϊόντων μας ώστε να γίνουν θελκτικότερα στους ξένους αγοραστές κι έτσι να αυξηθούν οι εξαγωγές μας, δηλαδή να μπει στην χώρα περισσότερο ξένο χρήμα”.»…
    Μη βάνεις στοίχημα γιατί έτσι ακριβώς θα σου απαντήσει φίλε Χα χα χα.
    Να μπεί ξένο χρήμα, για να το δώσεις πάλε πίσω, για να πάρεις ό,τι παπαριά σου διαφημίζουνε εκτός από τα απαραίτητα που έχεις ανάγκη για να ζήσεις σαν άνθρωπος, που μέσα σε αυτά είναι και το «προϊόν» ελεύθερος χρόνος.
    Αυτό το τελευταίο προϊόν στο έχει διαφημίσει κανένας?
    Έχεις δίκιο θα μου πεις, πρόβατα είμαστε, αλλά πέφτεις έξω.
    Ποια πρόβατα? Εφκειά αράζουνε ότα τσου καπνίσει κάτω από καμιά σκιά και τρέχα εσύ ο μακάκας με τη γλώσσα όξου να τα γυρίσεις πίσω γιατί πρέπει να τα αρμέξεις για να πουλήσεις το γάλα, να πάρεις το καινούριο κινητό που θα μπορείς να γλέπεις τι πλοίο κυκλοφορεί στην Αλάσκα!
    Μεγάλη υπόθεση απάνου στο βουνό να μπορείς να γλέπεις το τράφικ στην Αλάσκα!!!
    Όπως και η θειά μου που εκατέβαινε από το βουνό με τσου Τάιμς στη μασχάλη και ας μην ήξερε Εγγλέζικα!
    Για να σκουπίζει τον πισινό της ότα τσιρλιζότανε τσου αγόραζε…χα χα.
    Ο κόσμος φίλε μου θα αλλάξει προς το καλύτερο μόνο όταν του μείνει χρόνος να σκεφτεί και αυτό θα γίνει πολύ δύσκολα ,γιατί είναι κάτι που το γνωρίζουν όλα αυτά τα μοντέρνα κοράκια της κλοπής ψυχών και ζωών.
    Μεγάλο πράμα να σε αφήσουνε να σκεφτείς την αυτοερώτηση:
    Ζω για να δουλεύω
    ή,
    δουλεύω για να ζώ ??
    Υ.Γ.
    Δουλεύω λέει ο άλλος μέχρι θανάτου για τα παιδιά μου!
    Εντάξει φίλε μου, μη τα ξεστραβώσεις για το τι γίνεται γύρω τους, μη τα μάθεις πέντε – έξι αξίες για τη ζωή και περίμενε μελλοντικά να απολαύσεις κοιτώντας από τα «αψήλου» τη μακακία σου…
    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.