20 Μαΐου 2024

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Το θέμα για μένα θεωρείται λήξαν. Μέσες άκρες έχουν βρεθεί λύσεις αλλά υπάρχουν λεπτές ισορροπίες για το πώς θα πλασαριστούν μια και οι Έλληνες είμαστε κάτι λίγο ακόμα «δύσκολος» λαός. Το δύσκολος έχει και αυτό τις συνιστώσες του βέβαια. Η μεγαλύτερη από αυτές είναι η μακακία, ίσως και να βοηθάει αυτό όσο και παράξενο και αν ακούγεται. Μιλάω κάπως αόριστα αλλά όταν το πρόβλημα θα έχει μπεί στο λούκι θα είμαι αρκετά πιο σαφής.
    Ηλίου φαεινότερο ότι χρειάζεται πολιτικό αίμα το eurogroup και όχι μόνο αυτό βέβαια, αλλά και άλλοι φαινομενικά άσχετοι.
    Προέκυψε φυσιολογικότατο πρόβλημα μια και μπλέξαμε με τρανσέξουαλ μη εγχειρισμένη, μόνο που όταν είναι να περάσει περιοδεύον πρέπει να γραφτεί ως άρρεν!
    Είναι αυτό που λέει ο σοφός λαός πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.
    Και το πρόβλημα δεν το έχει τόσο η Ελλάδα φυσικά αλλά αυτοί που τους βόλεψε το «τρανσέξουαλ» για να εγκλωβίσουν τον μακάκα Ελληνα και φοβούνται μη στραβώσει τίποτα στο τέλος. Για αυτό είπα προηγουμένως ότι αυτή η ιδιότητα του Έλληνα ίσως είναι η μεγαλύτερη βοήθεια μας.
    Και φυσικά δε νομίζω να πιστέψει κανείς ότι το «πολιτικό αίμα» αγγίζει τον κ. Βαρουφάκη. Μπαμ θα ακούμε αλλά άσφαιρα! Αυτή είναι η μαγκιά!!!

    Έγραψεν εις Έλλην μακάκας πλην όμως γραφικός τοιούτος.

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.