04 Μαΐου 2024

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Να σου απαντήσω φίλε γιατί σε καταλαβαίνω αφού στα ίδια προβλήματα πλέουμε.
    Γίνε εσύ διευθυντής για λίγο σε μια τράπεζα χωρίς ρευστό να δούμε τι άκρη θα βγάλεις.
    Τώρα και αυτά που γράφεις σίγουρα γίνονται, λύση όμως βρίσκεις?
    Πριν λίγο καιρό έσκισα το δεύτερο βιβλιάριο της εν λόγω τράπεζας που είχα βγάλει με το ζόρι, (το πρώτο το έσκισα όταν ήμουνα στο ναυτικό), μετά από ένα μπάχαλο που μου έκαναν και με κάλεσε ο διευθυντής μετά για καφέ. Πελαγωμένος ο άνθρωπος, τα είπαμε ένα χεράκι και όταν έφευγα με χαιρέτησε και μου είπε ευχαριστώ που δε με βρίσατε!
    Μα τον Άγιο δε κάνω πλάκα.
    Μια άλλη φορά με πηγαινοφέρνανε διακριτικά δυό «κουστουμάτοι» για μια άλλη υπόθεση.
    Μια άλλη φορά πήγα σε δίκη για ακάλυπτη επιταγή όταν πληρωνόμουνα το μισθό μου κόβοντας επιταγή στο όνομα της παλιάς Εμπορικής, όπου γέλασε και ο δικαστής με τις μαλακ@@@ που είχαν κάνει.
    Και μια άλλη πάλε στην παλιά Εμπορική καβάλησα το πάγκο να βουτήξω ένανε αλλά δε πρόλαβα, με προλάβανε κάποιοι πιο συνετοί από μένα.
    Από ότι βλέπεις συνετός – συνετός αλλά και τα όρια – όρια.

    Τώρα να πάρουνε όλοι τα χρήματα από τις τράπεζες και πόσα έχουν αυτοί που θεωρούνται λαουτζίκος? Πόσο θα αντέξουν? Όταν θα πα να πάρεις τον άλλο μήνα τα λεφτά σου που θα βρεθεί χρήμα να πληρωθείς? Γιατί αν τραβήξουν τα λεφτά τους οι μισοί το σύστημα κατέρρευσε.
    Και ξέρεις ποιοι θα αντέξουν πιο πολύ? Οι περισσότεροι θα είναι αυτοί που τα φάγανε και έχουνε μπαγιόκο. Θα παρακαλάμε τους κλέφτες μας μετά για ένα ευρώ.
    Μπορεί να αγανακτείς φίλε αλλά η υπόθεση είναι φαύλος κύκλος.

    Χουά χα χα χα χα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.