28 Μαΐου 2024

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Συσπειρώσεις απαίδευτων «νταήδων» από τη μία και παρέες απαίδευτων «διανοούμενων» από την άλλη που σύρονται κανονικά ανάλογα με τις απαιτήσεις για τα συμφέροντα του κατεστημένου έχουν αφήσει ελεύθερα τα χέρια της εκμετάλλευσης αυτής της δύσμοιρης χώρας να σφιχταγκαλιάζουν το λαιμό της και να την πνίγουν στο όνομα της δημοκρατίας χρόνια τώρα.
    Δυστυχώς ο νεοέλληνας δεν απόχτησε ποτέ κάποιο καλό επίπεδο παιδείας γιατί οι καθοδηγητές του είναι πάντα οι κατευθυνόμενοι συμβουλάτορες ξερόλες πολιτικών κομμάτων και όχι οι ασχολούμενοι με την παιδεία των νέων ανθρώπων οι οποίοι αποδεικνύονται από τα μέχρι σήμερα δεδομένα άχρηστοι.
    Τα αποτελέσματα φαίνονται όταν αντί κάθε ενήλικας πολίτης να έχει άποψη, αυτή απλά διαμορφώνεται από τις εκάστοτε προτροπές των ινστρουχτόρων ένθεν και ένθεν και φυσικά από τα ΜΜΕ που εκ των πραγμάτων ελέγχονται από τους γνωστούς νταβατζήδες που δεν χάνουν τέτοιες ευκαιρίες.
    Οι Έλληνες γίναμε κουτοπόνηρα ανθρωπάκια που ακολουθούν από πίσω τους γαϊδάρους μπας και τους πέσουν τα απ΄αυτά. Εμ αυτά δε πρόκειται να πέσουνε ποτέ. Τα απολαμβάνουν πάντα αυτοί που τα έχουν.
    Λύση είναι, ή βρίσκουμε τρόπο να ελέγχει μια ομάδα αναγνωρισμένων και αποδεχτών διανοούμενων (λέω αποδεχτών γιατί κάποιοι είναι εκτός της καθημερινής πρακτικής), ένα – δύο κρατικά ΜΜΕ λύση που προσφέρει σχετική αμεσότητα, ή το υπουργείο παιδείας να αλλάξει λογικές και κατά συνέπεια ποιότητα πράγμα που τραβάει σε χρόνο.
    Αλλιώς θα είμαστε σαν οπαδοί ποδοσφαιρικών ομάδων που νοιάζονται μόνο για τη νίκη και δεν θα έχουν ιδέα από τη ποιότητα του αθλήματος μιας και δε θα την βλέπουν ποτέ άσχετα αν μπαίνουν στο γήπεδο για το ποδόσφαιρο.
    Με τον ίδιο τρόπο μέχρι τώρα ο νεοέλληνας δεν έχει δεί ποτέ την ποιότητα και τα αποτελέσματα της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που όμως στο όνομα αυτής μπαίνει στη κάλπη και ψηφίζει.

    Υ.Γ.
    Αυτές είναι σκέψεις ενός απλού πολίτη και μόνο σαν και μένα, άρα μπορεί να είναι και λανθασμένες, aris.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.