06 Μαΐου 2024

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Εκλογές λοιπόν, να το αμπελοφιλοσοφίσομεν τι.
    Μου έχει πει κανείς υπεύθυνα τι ακριβώς συμβαίνει για να μπορώ να πάρω θέση με τη ψήφο μου?
    Τους καναλάρχες των ΜΜΕ τσου έχω γραμμένους εκεί που πάει ο πονηρός νους σας.
    Έχω δύο τουλάχιστο ξεκάθαρα πλάνα να διαλέξω και από εκεί και πέρα να έχω την ευθύνη της επιλογής μου?
    Να ψηφίσω απλά πρόσωπα και ο Άγιος να βάλει το χέρι του? Αυτή η κίνηση τελείωσε για μένα προ πολλού. Είπαμε και πρίν, μαλάκας γραμμένο στο κούτελο ποτέ πια.
    Και πάμε στο αποτέλεσμα των εκλογών:
    Άμα βγούνε πάλε οι ίδιοι θα μου πούνε σκάσε και κολύμπα και με την άδεια τση αστυνομίας που λένε. Θα το δούνε και οι απ΄όξου και θα πούνε π@δάτε τους και μη φοβάστε τίποτις, το ζητάει ο οργανισμός τους. Με το συμπάθιο σκατά.
    Θα βγούνε οι άλλοι, έχουνε δεσμευτεί για τίποτα? Μισοκουβέντες που δεν ταιριάζουν σε τέτοιες δύσκολες στιγμές όταν απευθύνονται σε σοβαρούς ανθρώπους. Πνίγομαι και νοιώθω σα να μου λένε υπάρχει σωσίβιο και μου δείχνουνε τα μαλλιά μου. Μα άμα πιάσω τα μαλλιά μου και περάσει καμιά τάβλα πως θα τη μαγκώσω να σωθώ? Ποια τάβλα δηλαδή, αλλά ντρίτες κουβέντες άμα μου λέανε έπιανα και τα μαλλιά μου μα το Θεό. Τραγουδάκια και υποσχέσεις και οι σειρήνες λέανε.
    Και άμα έχουνε υπογράψει οι απ΄όξου «μεγάλοι» τη νέα Γιάλτα εγώ που πάω? Θα αποστασιοποιηθώ από το σύστημα? Και η Αλβανία το έκαμε κάποτε και τι κέρδισε?
    Και πώς να έχω εμπιστοσύνη σε αυτούς που δεν βλέπανε τη μαυρίλα που ερχότανε όταν η θάλασσα ήτανε γιαούρτι και να ζητήσουνε τότε εκλογές? Να με ξεστραβώσουνε με άλλα λόγια? Μπας και βλέπουνε πάλι μόνο τη τύφλα τους?
    Γιατί να μην αφήσω τσού ίδιους να δουλεύουνε τουλάχιστο κάτου από το σκιάχτρο τση ανατροπής?
    Σκέψου να μην υπάρχει και αυτό τι έχει να γένει…
    Του βρόντου ψήφο εγώ δε ρίχνω και σε κανένα δεν έχω εμπιστοσύνη.
    Άμα τα πάρει ο διάολος όλα τότε γαία πυρί μιχθήτω και αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων.
    Με τα τωρινά δεδομένα θα προσφέρω εις τους πολιτικούς μας όχι τη ψήφο μου αλλά ένα τσαμπί μπανάνες ξερικές, ντόπιας παραγωγής δια πάσαν χρήσιν.

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.