15 Μαΐου 2024

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Ωραία άρθρα ανεβάζεις φίλε δουδουμανιά αλλά πόσοι τα χαμπαριάζουν δε γνωρίζω…
    Διανοούμενοι υπάρχουν φυσικά αλλά πρέπει και κάποιος να τους παρουσιάσει κάπου, πράμα δύσκολο γιατί θεωρούνται μιάσματα της εποχής.
    Τα πάντα όλα (που έλεε και ο Αλέφαντος) είναι θέμα προπαγάνδας πλέον, και εφόσον η ενημέρωση (μάλλον διεθνώς) είναι καπελωμένη από συμφέροντα, αυτά θα σε οδηγούν εκεί που αυτά θέλουν, άσχετα αν και τα ίδια με μαθηματική ακρίβεια στο ίδιο βάραθρο με μας θα πέσουν.
    Εκφυλισμένα τα πάντα μέχρι και οι Θρησκείες.
    Είδες το μητροπολίτη που πνίγηκε? Με το στέμμα του αυτοκράτορα έφυε προς Κύριον, Αυτόν που ο ίδιος τοποθετούσε ταπεινό και ματωμένο μέσα στον επιτάφιο…
    Ο κόσμος για να αλλάξει προς το καλύτερο χρειάζεται πρότυπα που πλέον αν και υπάρχουν του είναι και θα του είναι άγνωστα, οπότε έκατσε πλέον η «βάρκα» φίλε μου.
    Χρειάζεται πολύ τύχη για να βρεθεί λύση να πάει το «νερό» πίσω και φυσικά αφού λιγοστέψει και σταματήσουν οι πίσω να σπρώχνουν τους μπροστά.
    Και αυτό όμως καταστροφή πάλι περιλαμβάνει.
    Εκειός ο Διογένης ο κακομοίρης έψαχνε με το φανάρι μπας και βρει κάνα «άνθρωπο» στο τότε κόσμο που ήξερε, γιατί την είχε μυριστεί τη λούμπα που ερχότανε!
    Τί έγινε ακριβώς αυτός ο κόσμος του λίγο αργότερα?
    Σκλάβος για χιλιετίες.
    Τώρα σάματι τα πράγματα θα είναι χειρότερα…

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.