26 Απριλίου 2024

Related Articles

6 Comments

  1. 1

    anonimos

    Συμφωνώ ότι παρόμοιες ενέργειες είναι περισσότερο παιδιάστικες και για γέλια, που τίποτα δεν προσφέρουν πουθενά, παρά μόνο την αποκάλυψη του ελαφρού του πνεύματος του δράστη.
    Και συμφωνώ και με τη Γεωργία Δέτσιμα και τους χαρακτηρισμούς τους δίκαιους τους δικούς σας, όλων των παραπάνω, επειδή μπήκαν στο χώρο του σπιτιού της ( αν δεν απατώμαι ήταν κρεμασμένο έξω από το σπίτι).
    Μπορείτε να χαρακτηρίσετε – πράγμα που δεν έχει συμβεί ποτέ- άτομα φιλικά κάποιων από σας – που δεν μπήκαν μόνο σε χώρους σπιτιού, αλλά σε χώρους συρταριού?
    Εκεί η αφέλεια, το φτύσιμο κ.τ.λ., έχουν άλλα μέτρα και σταθμά? Μήπως η ευαισθησία πωλείται με το τρέχον μέτρο?

    Reply
  2. 2

    Ανώνυμος

    ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙ.ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ.

    Reply
  3. 3

    ODYSSEAS LEKATSAS

    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ : ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΙΝΕΙ ( ΣΤΕΛΝΕΙ ) . ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ,

    ΕΓΩ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΙΓΩΤΕΡΟΙ ….

    Ο.Λ.

    Reply
  4. 4

    ODYSSEAS LEKATSAS

    ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ , ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟ ΚΟΜΑ ,ΤΟΝ ΣΤΑΝΙΤΣΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ … ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΗ ΑΠΡΕΠΑΣΤΑΤΗ , ΑΦΕΛΗ , ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΗ , ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ
    ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

    ” ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ” .

    Η ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΨΥΧΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ . ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΑ / ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΛΟΓΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ…ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ” ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΘΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΟΜΑΤΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ???” ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ .
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ( ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ) ΚΟΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ …….

    ΣΑΝ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΜΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ , ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ( ΘΕΟΤΥΦΛΟΙ Η ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΙ) …… ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ .

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΟΜΑ ΨΗΦΙΖΕ / ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΕ / ΨΗΦΙΖΕΙ / ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ( ΓΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΑ , ΠΟΣΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΚΡΕΜΑΣΕ ΣΤΟΥΣ
    ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΟΣΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Κ.Λ.Π. ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ .

    ΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΙΟΣ
    ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΕΡΑΙΤΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΤΟ
    ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΑΡΣΕΝΗ , ΤΗΛΕΜΑΧΟ , ΤΕΛΑΜΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΡΟ .

    ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΘΙΑΚΟΥΣ

    Ο.Λ.

    Reply
  5. 5

    Ανώνυμος

    ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΥΛΟΙ ΣΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ…..ΒΩΡΕ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ…ΓΚΕΓΚΕ…ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ…ΕΜΕΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ…(ΑΦΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ)…ΤΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑ..ΡΙΕΣ

    Reply
  6. 6

    Ανώνυμος

    Απορώ πως δεν έγινε μήνυση απο την οικογένεια κατά άγνωστων .Το Ίντερνετ εχει δύναμη προπαγάνδας αλλα δεν τιμωρεί ενόχους ούτε εδώ διαφαίνεται η Αλήθεια .

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.