27 Απριλίου 2024

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Κοίτα «γέροντα» χά χα χα χα εγώ κατάγομαι από τους κόντηδες τους νεότερους, είχαμε και οικόσημο αλλά ήτανε σε εκείνη τη λιμπροντόρο που εκάψανε εκείνοι οι παλαβιάρηδες στη καμπάνα και δεν είχαμε κρατήσει φωτοτυπίες. Έτσι πάει ο τίτλος πάπαλα που λένε. Ξέρεις τι είναι να είσαι ποπολάρος με το στανιό? Χέστα με το συμπάθιο!
    Ορέ μη νομίζεις ότι εγώ τον ξέρω το Γερολυμάτο, όμως έχει γράψει αρκετές αλήθειες κατά τη γνώμη μου στο άρθρο με τους νεόπλουτους.

    Τώρα άμα επήες τόσο χρονώ και δε κατάλαβες τη διαφορά του νεόπλουτου να κοιτάξεις κάνα μετανάστη που κατάφερε να λιγδώσει το άντερό του, όταν έρχεται για διακοπές στη πατρίδα, πόσα κόμπλεξ κουβαλάει (υπάρχουν και οι εντάξει βέβαια).
    Άμα μπορείς ξεχώρα τους τι να σου κάμω.
    Τώρα για το Χριστό δύσκολη κουβέντα ανοίξαμε και είσαι και δύσκολος αντίπαλος διαλεμπαμέσα μου, το πάμε λοιπόν στα γρήγορα:
    Δεν έγραψε τίποτα, αμφισβητείται και σα φυσικό πρόσωπο, αλλά αυτά που φέρεται ότι είπε αν τα πάρεις λίγο έξυπνα, σωστά ήτανε νομίζω για μια κοινωνία πιο δίκαιη.
    Άμα τώρα βάλεις και ότι τον κυνηγάανε οι Εβραίοι, τον κυνηγάανε οι Ρωμαίοι και όλο το σκυλολόι των τότε «ευυπολήπτων» καλός θα ήτανε.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.