27 Μαΐου 2024

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Θα ήθελα να ξεκίναγα το νέο χρόνο με ένα πιο αισιόδοξο σχόλιο φίλε Αντύπα αλλά δε μου «βγαίνει» με τίποτα.
    Θα σου απαντήσω σε όσα θέτεις και ταυτόχρονα τοποθετείσαι, πολύ απλά:
    Οποιανού ο κώλος δεν «τα θέλει» δε παθαίνει τα ίδια δυο και τρείς φορές.
    Ή το πανάρχαιο «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».
    Αυτόν τον σαρκασμό τον χρωστάω στους Έλληνες μα και στους Θιακοκεφαλλονίτες ειδικότερα.
    Κουβέντιαζα κάποτε με ένα μεγαλοπροσωπάρχη μου έλεγε ένας φίλος, σαν εκπρόσωπος των εργαζομένων απαιτώντας τα αυτονόητα. Πρέσα την πρέσα λοιπόν μου λέει κάτι κατάφερα πέρα ακόμα και από τις προσδοκίες μου.
    Πως αισθάνεσαι του λέει στο τέλος το αφεντικό? Είμαι ευχαριστημένος που συνεννοηθήκαμε του απαντάει αυτός, και για να είμαι ειλικρινής δε σας περίμενα τόσο ενδοτικό.
    Άκουσε να δεις παλληκάρι μου του λέει το αφεντικό ό,τι υπογράψαμε πλέον υπογράψαμε, αλλά έτσι μεταξύ μας έχεις καταλάβει για ποιους μαλάκες το παλεύεις? Σε δύο χρόνια θα τα έχουν χάσει όλα αυτά.
    Έ δεν πέρασαν δύο χρόνια αλλά μόλις εννέα μήνες, όλα χάθηκαν και ο φίλος αηδιασμένος από τους πάντες, αναγκάστηκε να αλλάξει δουλειά.
    Αυτό είναι μια πραγματική ιστορία αν βέβαια την πιστεύετε!!

    – Αυτές οι εκλογές γίνονται την κατάλληλη ώρα!
    Το ρεζουμέ: Όποιος και να βγει θα κάνει τα πάντα με την άδεια της αστυνομίας συγνώμη του λαού επί το αριστερότερον, ή το δεξιότερον, σε χρονικές στιγμές που η Ανατολική Μεσόγειος θα βράζει και όποιος καταλαβαίνει, κατάλαβε…

    – Τώρα φίλε για τα όσα συνέβησαν, ή συμβαίνουν στους Θιακοκεφαλλονίτες άμα περιμένεις να τα λύσουν οι προσεχείς εκλογές μάλλον κάτι δε πάει καλά με τον τρόπο που σκέφτεσαι. Προσωπική μου άποψη βέβαια, αλλά είναι σα να πλακώνει ένας αναίτια κάποιον στο ξύλο και εμείς εκατό άτομα γύρω – γύρω να περιμένουμε το «σούπερ πούμα» από την Αθήνα να τόνε σώσει!
    Έ μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα…

    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.