07 Μαΐου 2024

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Τα μοσχάρια!
    Μου αρέσει να ασχολούμαι με τις νέες εφευρέσεις των πολυεθνικώνε!!
    Τι ωραία πράματα!
    Μου αρέσει να βλέπω τα μοσχάρια με τα καρτελάκια στα αυτιά να βόσκουνε στα λιβάδια με τσι παπαρούνες. Κρεμασμένη και η βίζα στα αυτιά!
    Όλα τα λέει μάνα, πατέρα, πατρίδα έτος γέννησης, για το θρήσκευμα δε ξέρω αλλά και να μη το γράφει τι έγινε? Ότι και να πιστεύουνε το ίδιο κάνει αφού το θέμα είναι ότι γεννηθήκανε μοσχάρια. Και τι μοσχάρια κλωνοποιημένα, ακόμα καλύτερα γιατί ξέρουμε και πόσα κιλά κρέας θα βγάλει το καθένα.
    Κάνει το λογαριασμό του ο βοσκός: 45 x 80 τόσα κιλά κρέας λες και είναι τσιμεντόλιθοι!
    Τσου πατάς και ένα τσιπάκι υποδόριο και κάθεται ο βοσκός στο λαπιτόπι του και έχει την ησυχία του. Μόλις πάει να ξεκόψει κανένα του αμολάει στο τσιπάκι ένα γαύγισμα από λυκόσκυλο, σηκώνει αλαφιασμένο το μοσχάρι το κεφάλι ψηλά, κουνάει φοβισμένο το κεφάλι με τα κίτρινα ταμπελάκια να πηαίνουν πέρα δώθε και έρχεται πίσω κοντά στα άλλα με διακόσα!
    Του πετάει και λίγη κλασική μουσική ηρεμεί, γλαρώνει τσι ματάρες του και τρώει 32 ακριβώς παπαρούνες όπως ακριβώς λέει το πρόγραμμα γιατί μετά τσι 32 παπαρούνες το τσιπάκι κάνει σα να βαράνε τα κανόνια του Ναβαρόνε και του κόβεται η όρεξη.
    Και ακριβώς τσι 12,53 το μεσημέρι πλακώνει το γνωστό τραγουδάκι του νηπιαγωγείου «τα περάσαμε όμορφα – όμορφα και τούτη τη φορά», και όλα τα τσιπιασμένα μοσχάρια βγάζοντας τη γλωσσάρα τσου όξου, πασαλείβοντας όλο ευχαρίστηση με σάλια τη ηλίθια εκφραστικά μούρη τσου, γυρνάνε τρισευτυχισμένα να κλειδωθούνε στο ΜΑΝΤΡΙ.
    Όλοι αυτή δε η τρισευτυχία τσου μεταδίδεται εις την 45ην δύναμη εις τον «βοσκόν» βεβαίως – βεβαίως που τόσο εύκολα αποκτάει «κρέας» για πούλημα.

    Αυτό σημαίνει εξέλιξη τση τεχνολογίας!

    ΜΟΣΧΑΡΙΑ έ ΜΟΣΧΑΡΙΑ!!! ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ – ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ – ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ….

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.