22 Μαΐου 2024

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Συγχαρητήρια για το άρθρο σου φίλε.
    Πατριωτισμό και υπέρμετρο μάλιστα έχουν ανέκαθεν οι Έλληνες και τσαμπουκάδες είναι και υπέρμετρα θαρραλέοι είναι, τα κυριότερα γνωρίσματα που μας κάνουν να ήμαστε αναντίρρητα απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων όσο και να θέλουν να το αρνηθούν κάποιοι.
    Με τους εκάστοτε αντιπροσώπους μας υπάρχει πρόβλημα, γιατί τους περισσότερους πριν αναρριχηθούν στα ανώτερα αξιώματα έχουν φροντίσει κάποιοι να τους κάνουν πράκτορες ξένων συμφερόντων και ο κόσμος δεν έχει πρακτικά τη δυνατότητα να το γνωρίζει.
    Δεν έχει τη δυνατότητα γιατί ποτέ σχεδόν κανείς δεν τον αφυπνίζει. Πολλές φορές γράφοντας τις δικιές μου αμπελοφιλοσοφίες λέω να μας πουν κάποιοι την πραγματική μας ιστορία ρε παιδιά να ξυπνήσουμε. Αλλά επειδή η συνηθισμένη εξιστόρηση της ιστορίας μας είναι τα ταρατατζούμ, οι παιάνες και οι παρελάσεις, φαίνομαι γραφικός.
    Πόσοι γνωρίζουν αυτά του άρθρου, πόσοι γνωρίζουν ότι όταν οι Έλληνες έστελναν στο διάολο τους Πέρσες στο Μαραθώνα κάποιοι με σινιάλα από τον Υμηττό ειδοποιούσαν τους εχθρούς να πλακώσουν με το στόλο τους στο Φάληρο που ήταν αφύλακτο?
    Γιορτάζουμε τη μάχη της Κρήτης. Ποια μάχη της Κρήτης, την αντίσταση του λαού της Κρήτης γιορτάζουμε που μέσα από τα ξεπουλήματα έδωσε τη ψυχή του να μείνει ελεύθερος,
    Σα μάχη με τη στρατιωτική έννοια έπρεπε να κλαίμε. Αδιανόητο ολόκληρο νησί να καταλειφθεί τόσο εύκολα από αλεξιπτωτιστές! Τραγικά λάθη (που δεν ήταν βέβαια λάθη) συνέβηκαν.
    Και οι προδότες έγιναν ήρωες και τα κατσίκια έγιναν αμνοί.
    Δε θέλω να επεκταθώ άλλο γιατί δεν αρμόζει στην ημέρα, την ιστορία της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μου θέλω να μάθω, για να ξυπνήσω, μου το επιτάσσει το ηρωικά χυμένο τόσο ακριβό και αγνό αίμα των προγόνων μου.
    Ο σημερινός εξευτελισμός δεν είναι αυτό που αρμόζει στο κόσμο της πατρίδας μου, δε το δέχομαι ούτε το ανέχομαι !
    Αυτό είναι το μεγάλο ΟΧΙ μου.

    Αρης, ένας απλός ΕΛΛΗΝΑΣ πολίτης.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.