06 Μαΐου 2024

Related Articles

One Comment

  1. 1

    aris

    Ευχαριστώ φίλε “δουδουμανιά” αλλά εκειό το «πάντα» δε μου ταιριάζει γιατί φυσιολογικά ελλοχεύει και το λάθος.
    Απόψεις θέτω για να κρίνει ο καθένας ανάλογα θετικά, ή αρνητικά.

    Το κεφάλι τώρα ίσως να μη το έχω σκύψει ποτέ (εγώ αυτό πιστεύω, άλλοι μπορεί να πίστεψαν ότι το έσκυψα).
    Γενικά έχω την άποψη ότι για να πετύχεις κάτι πέρα από τις δυνατότητές σου πρέπει να αποκτήσεις γνώσεις, να σκεφτείς τις κινήσεις σου και με υπομονή και ψυχραιμία να περιμένεις τη κατάλληλη στιγμή να αιφνιδιάσεις.
    Κινήσεις αυθορμητισμού χρειάζονται πολύ τύχη για να πετύχουν και αν πέτυχαν δεν είχαν συνήθως το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα.

    Ο χρόνος είναι κάτι που βοηθά να γνωρίσεις ποιος είναι ο πραγματικός φίλος και ποιος ο εχθρός, ποιόν θα αφήσεις και ποιόν θα ακολουθήσεις.
    Βοηθά και αυτούς που για διάφορους λόγους δεν πολυκουράζουν το μυαλό τους να συνειδητοποιήσουν τι γίνεται γύρω τους.
    Οι Έλληνες μέσα από μια τεχνητή εισαγόμενη αποβλάκωση δεν πρόλαβαν το λάθος, άρα τώρα πρέπει δυστυχώς να πληρώσουν για να ξεαποβλακωθούν, αυτός είναι ένας διαχρονικός δυστυχώς νόμος.
    Πρέπει να αλλάξουν λογικές και νοοτροπίες που πολλοί από μας ενστερνίστηκαν.
    Ο χρόνος φανερώνει αλήθειες που δε μπορείς να φανερώσεις και να πείσεις σε λίγα λεπτά, απλά παρασύρεις στην ουσία και αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι.

    Αν τίναζες την «μπάνκα» στον αέρα πριν δυο χρόνια όλοι θα έλεγαν οι τεμπέληδες οι Έλληνες μας τα φάγανε και τώρα πάνε να το παίξουν και ξύπνιοι.
    Σήμερα με τα αποκαλυπτήρια πλέον του οικονομικού πολέμου έχουν αλλάξει πλήρως αυτές οι λογικές, άρα έχει κερδηθεί μια συμπάθεια που βοηθά αρκετά, όπως και έχει διαφοροποιηθεί η κατάσταση μεταξύ των «μεγάλων» μετά την πρώτη επίθεση έκπληξη.
    Χρειάζεται λοιπόν να ωριμάσουν κάποια πράγματα ώστε αν χρειαστεί (που μάλλον θα χρειαστεί γιατί δε συνηθίζω να πιστεύω σε θαύματα), να γνωρίζεις που πας και τι ακριβώς επιδιώκεις.
    Όταν απλώς αντιδράς χωρίς σκέψη έχουν τον τρόπο να σε κάμουν να πιστεύεις ότι κέρδισες, μόνο που εκ των υστέρων διαπιστώνεις ότι απλά άλλαξαν χρώμα οι αλυσίδες σου.
    Τώρα θα μου πει κανείς άμα διαλύσουμε τελείως να βράσω τις λογικές σου παλιομ@@@κα και με το δίκιο του.
    Θα του απαντήσω λοιπόν ότι αφού υπάρχουν αρουραίοι ακόμα μέσα στο πλοίο δε βουλιάζουμε, ψυχραιμία κανείς δεν είναι «άνετος» αυτή την ώρα.
    Αν πανικοβληθούμε τελειώσαμε.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Τα δικαιώματα ανήκουν στο iloveithaki.gr.